Lesrooster

INSCHRIJVEN VOOR EEN PROEFLES IN ONZE DANSSCHOOL? STUUR ONS EEN BERICHTJE VIA HET CONTACTFORMULIER EN DAN NODIGEN WIJ JE Z.S.M. UIT VOOR EEN PROEFLES IN ONZE STUDIO!

Wil je  meer informatie, dan kun je gerust contact op nemen via het contactformulier

Welkom bij Dansschool & Balletstudio “Het Dansatelier Den Haag”. Dé dansschool in Den Haag voor Klassiek ballet, Kleuterdans, Jazz, Streetdance, Moderne dans, Tap, Modern Jazz, Show, Musical en Hip Hop.

In onze ballet & dansschool midden in de mooie wijk Bezuidenhout in Den Haag, hebben wij 2 sfeervolle  dansstudio’s waar met veel passie word lesgegeven aan iedereen die wil dansen en op zoek is naar een hoge kwaliteit van lesgeven.

vanaf 4 jaar kun je bij ons terecht, maar ook voor volwassenen hebben wij een breed aanbod van diversen dansstijlen. Van beginners tot advanced niveau. Bekijk ons lesrooster en schrijf je in voor een proefles! 🙂

Dansschool Den Haag

Wij hechten zeer grote waarde aan kwaliteit, techniek en dans/theater plezier. Door het grote lesaanbod zijn wij trots dat wij voor vrijwel elke leeftijd, op elk niveau een passende les kunnen aanbieden.

Het Dansatelier Den Haag is aangesloten bij de NBDK (de Nederlandse bond voor Danskunstenaars) en is volledig geaccrediteerd door  de BDQT. Het Dansatelier leidt ook op voor Codarts Rotterdam, het Koninklijk Conservatorium en voor de verschillende vooropleidingen van de dansacademies in Nederland en professionele dansopleidingen in het buitenland.

Het docenten-team van Het Dans atelier staat garant voor een hoogwaardige, verantwoorde en ontspannende vrijetijdsbesteding. De docenten zijn professioneel opgeleid en komen veelal uit het professionele werkveld en zijn allen in het bezit van een hbo en of mbo diploma. De studio werkt volgens het Vaganova systeem voor de klassieke lessen.

Heb je interesse in een proefles?  Stuur ons even een mailtje met je interesse, en dan zien we je graag in 1 van onze studio’s in Den Haag. Kom jij lekker dansen in onze dansschool?

Bekijk hier ons actuele lesrooster

Voor meer informatie kun je gerust contact op nemen via het contactformulier

Adres
Het Dans Atelier Den Haag
Joan Maetsuyckerstraat 19
2593 ZC Den Haag
T: 070-3858585 (alleen tussen 16:00 – 20:00)
E: info@hetdansatelierdenhaag.nl

CONTACTFORMULIER