Dansschool Het Dansatelier Den Haag

Welkom bij Dansschool/balletstudio
“Het Dans atelier Den Haag”.

Joan maetsuykerstraat 19, Den Haag – Bezuidenhout – info@hetdansatelierdenhaag.nl

Het Dansatelier
”Waar kunst en passie samenkomen ”

Het Dansatelier Den Haag is een dynamisch bedrijf dat al jaren toonaangevend is op het gebied van ballet, dans en theater. Onze balletstudio/dansschool midden in de wijk bezuidenhout (Den Haag) is meer dan alleen een dansstudio, het is een all-round studio waar verschillende aspecten van ballet, dans en het theatervak aan bod komen.

Wij hechten zeer grote waarde aan kwaliteit, techniek en dans/theater plezier. Door het grote lesaanbod zijn wij trots dat wij voor vrijwel elke leeftijd, op elk niveau een passende les kunnen aanbieden.

Het Dansatelier Den Haag is aangesloten bij de NBDK (de Nederlandse bond voor Danskunstenaars) en is volledig geaccrediteerd door  de BDQT.

Het Dansatelier Den haag is 6 dagen per week geopend. Kijk hier voor de openingstijden.

Het docenten-team van Het Dans atelier staat garant voor een hoogwaardige, verantwoorde en ontspannende vrijetijdsbesteding. De docenten zijn professioneel opgeleid en komen veelal uit het professionele werkveld en zijn allen in het bezit van een hbo en of mbo diploma. De studio werkt volgens het Vaganova systeem voor de klassieke lessen.

KvK nummer 27 26 94 32

Het Dansatelier Den Haag
www.hetdansatelierdenhaag.nl

Direct inschrijven? Contact

CONTACTFORMULIER