Voorstelling 2023

Beste Dansers, ouders en/of verzorgers,

Het is bijna zover! De studio bruist weer van activiteit en spanning richting deze show en we hebben er zin in!

Hieronder vinden jullie alle info, zodat je goed voorbereid een superleuk weekend kunt gaan hebben. Jij komt toch ook?

DATA & TIJDEN VOORSTELLING & GENERALE REPETITIE
De Show is in het Stadstheater Zoetermeer op: De artiesten ingang zit aan de Duitslandlaan en je kunt kinderen voor de deur afzetten.

 • Vrijdag 30 Juni: Generale repetitie
  vanaf 16:00 uur tot 16:30 kan je het theater in voor de Generale – (begint exact om 18:00uur en einde ongeveer 21:00 uur)

OPHALEN KINDEREN NA GENERALE VRIJDAG 30 JUNI:

30 juni 20:15uur ophalen:

KLASSIEK 1 & 2 – TAP 1 – STREETDANCE 1, 2, 3

30 juni 20:30uur ophalen:

MUSICAL 1 & 2 – JAZZ 1, 2, 3 – KLASSIEK 3 & 4 – MODERN 1, 2, 3

 • Zaterdag 1 Juli:
  10:30 uur – alleen de ADV 1 & Pre Ballet kinderen aanwezig
  11:00 uur – Alle dansers aanwezig
  13:00 uurSHOW 1 – (einde show rond 16:00uur)
  18:00 uurSHOW 2 – (einde show rond 21:00uur)
 • Zondag 2 Juli:
  11:30 uur – ADV 2 kinderen
  12:00 uur – Alle dansers aanwezig
  14:00 uurSHOW 3 – (einde show rond 17:00uur)

Wij vragen alle dansers om op tijd bij het theater te zijn om rustig naar hun kleedkamer te gaan, zich voor te bereiden, kostuums, haar en Make-up in orde te maken en de instructies van de begeleiders op te volgen. Deze is voor iedereen verplicht, behalve voor de kinderen uit de ADV 1 & 2 en Pre Ballet groepen..


KAARTEN PUBLIEK
De kaarten voor publiek gaan €19,50 euro per persoon kosten. LET OP! Kleine kinderen moeten ook een eigen stoel hebben.
Kaarten zijn Inclusief pauzedrankje, garderobe, administratiekosten en zijn verkrijgbaar via het stadstheater www.stadstheater.nl

ROLSTOEL? Er zijn per show 4 Rolstoelplekken beschikbaar, maar daarvoor MOET je bestellen via de servicedesk van het stadstheater! +31 88 22 07 010

LEEFTIJDSADVIES 4+
Aangezien het best een lange show zal zijn (ong. 2,5 uur excl. pauze) en er ook spannende sprookjes in zullen zitten, adviseren wij om geen te jonge kinderen/baby’s mee te nemen. Ons advies is 4+jr. Mocht u toch een jonger kind mee willen/moeten nemen, dan moet ook voor dat kind een eigen stoel gekocht worden en is het op eigen risico en verantwoordelijkheid.

FOTO & VIDEO NIET TOEGESTAAN
Het is NIET toegestaan om Foto’s en/of Video’s te maken in het Theater. Wij hebben een professionele Fotograaf en zullen natuurlijk ook een video opname maken van alle shows, welke jullie na de show kunnen krijgen.

SCHOEISEL EN KOSTUUMS
Wij zullen zorg dragen voor de allermooiste en passende kostuums. Daar hoef niemand dus iets voor te regelen (mits anders gemeld of gevraagd). In alle lessen zullen de docenten je maat op gaan nemen, zodat iedereen de juiste maat kostuum aan krijgt.

Wat iedereen wel ZELF bij zich moet hebben, zijn de juiste schoenen en evt. eigen panty of broekje etc. Zorg er dus voor dat je tegen die tijd aan de docent hebt gevraagd welke schoenen en panty je nodig hebt! Maar in vrijwel alle gevallen zullen dat dezelfde schoenen zijn als je in de dansles gebruikt. De docent zal iedereen tijdig informeren welke schoenen er verplicht zijn.

Let op! Als je op de show dag met de verkeerde schoenen aankomt, kun je niet meedoen aan de show. Want als jij bijvoorbeeld als enige op zwarte schoenen staat en de rest op roze, dan is dat geen gezicht en dus een no show voor jou.

little girl plays in the ballet

HULPOUDERS & VEILIGHEID
Wij hebben de veiligheid van uw kinderen helemaal bovenaan staan op onze lijst! En we zullen er alles aan doen om de kinderen een geweldige, leuke en veilige omgeving te geven, zodat hun optreden een mooie herinnering zal zijn.

Daarom waarderen we het altijd zeer dat er zoveel hulp achter de schermen is, want zonder deze hulp is een voorstelling niet mogelijk. Wij hebben een groot vast team die alle kinderen begeleid, bezig houdt en voorbereid voor het optreden.

Als hulpouder help je mee met alle voorbereidingen die nodig zijn om de dansers op tijd klaar te hebben voor hun optreden. En om ze een veilige en plezierige tijd achter de schermen te geven.

Zou je willen helpen achter de schermen?? NB. Als hulpouder wordt je NIET vanzelfsprekend ingezet op de groep waar je eigen kind in zit.

Aanmelden als Hulpouder kan via peter@hetdansatelierdenhaag.nl o.v.v. Hulpouder voorstelling en vermeld hierbij : Naam, emailadres en beschikbaarheid (Generale, Show 1,2,3)