Maatregelen Covid-19 in de Dansschool

Helaas zijn wij nog steeds verplicht om dicht te blijven (op dit moment nog tot 1 september) en het is ook nog niet duidelijk wanneer daar een mogelijke versoepeling zal gaan plaatsvinden… 🙁 Wij hopen natuurlijk al eerder onze dansers te mogen verwelkomen, maar we zullen nog geduld moeten hebben.

De vier dansbrancheorganisaties Royal Academy of Dance, de NVD, NBDO & Dansbelang en de NADB hebben een alliantie opgericht om het platform dansondernemers.nl te kunnen ondersteunen in de communicatie en lobby met de overheid. We werken samen om alle dansondernemers en professionals in Dans die zich hebben aangemeld op het platform te kunnen vertegenwoordigen in de politieke lobby zodat de danssector weer aan de slag kan.

Vandaag is er een brandbrief verstuurd aan de Nederlandse overheid en een persbericht aan de landelijke media. In het persbericht dat je hier kunt bekijken vind je uitleg over de alliantie, de brandbrief, de impact van dans op de Nederlandse maatschappij en de urgentie om de danssector weer te openen

HOPELIJK TOT SNEL WEER “GEWOON” IN DE STUDIO!!

Lieve dansgroeten,

Het Dansatelier Den Haag