Docenten

Welkom bij Dansschool/balletstudio “Het Dans atelier Den Haag”.
Onderstaand onze gekwalificeerde docenten van onze dans school.
www.hetdansatelierdenhaag.nl

Regina Scholte
(CEO Het Dans Atelier Den Haag)

Regina Scholte volgde haar opleiding aan de London Studio Centre in Engeland en specialiseerde zich in Jazz & Musicaldans. Ze was als danseres verbonden aan verschillende dansgezelschappen in Europa en heeft veel podiumervaring. Regina heeft haar docentendiploma behaald aan de Fontys Academie met als specialisatie Klassiek Vaganova en Jazz en heeft een diploma van de Balletacademie Pantcho Vladigerov olv Kalina Bogoeva  in Sofia, Bulgarije.Ook is zij elke zomer te vinden in Varna Bulgarije waar ze de summerschool van Kalina Bogoeva volgt.

Daarnaast volgt zij regelmatig workshops en nascholingsopleidingen.

Regina heeft het afgelopen jaar lesgegeven aan het Albeda Dans College in Rotterdam in de discipline klassiek ballet.

Regina gaat regelmatig naar het buitenland om daar lessen te volgen en inspiratie op te doen voor de balletstudio. Regina heeft haar aerobicsdiploma behaald in London, heeft verscheidene certificaten van de AALO en haar Zumba diploma. Regina is volledig geaccrediteerd door de nbdk op hbo niveau.

Elaina Du

Elaina heeft haar diploma als dansdocent behaald aan de ahk te Amsterdam.
Elaina is een enorm gepassioneerde docent met een geheel eigen stijl en met haar kennis van de all round dansvakken is zij een geweldige aanwinst voor de studio.

Van jongs af aan volgde Elaina danslessen bij Balletstudio Carina Verzijl nu het Dansatelier den haag. Ook heeft Elaina de interne vooropleiding van de Balletstudio gevolgd waarmee ze stukken heeft gedanst voor de dansfabriek en de voorstelling “Hollands Glorie”. Zij heeft meegedanst in “de Notenkraker”,een productie de Dutch Don’t Dance Division en in een productie van Marijke Eliasberg

.Elaina heeft een certificaat van Varna en heeft de methodiek cursus van Kalina Bogoeva gevolgd.

 

Desiree van Velzen

Desiree is afgestudeerd aan het Albeda Danscollege Rotterdam en ze geeft op de dinsdag Ierse dansles, woensdag Streetdance en op vrijdag Taples bij het Dansatelier. Ze danst zelf al 15 jaar Ierse dans bij Celtic Swing en ze heeft al diverse shows gedaan zoals dansmodeshows, ierse dans shows & Tap wedstrijden in nederland en daarbuiten. En ze heeft al meerdere grote prijzen gewonnen!

 

Mick Wolschrijn

Mick is een zeer kundige, enthousiaste docent met veel geduld voor het lesgeven van Moderne dans aan volwassenen. De Moderne danslessen zijn altijd snel gevuld en de dansers komen graag bij hem terug in de studio. Hij geeft door het hele land les, maar op dinsdag is hij bij ons in de studio aan het werk!

Monica van Leeuwen

Monica heeft de afgelopen 15 jaar in Griekenland verschillende lesstijlen gegeven. Ze is een zeer gedreven en ervaren docente en ze zal bij ons verschillende lessen geven zoals Moderne dans, Jazz en Klassiek. Ze heeft haar dansopleidingen in Nederland en het buitenland gevolgd, dus ze is na Regina één van onze meest ervaren docente.

 

Het Dans Atelier Den Haag
www.hetdansatelierdenhaag.nl