Dansschool Het Dansatelier Den Haag

Welkom bij Balletstudio & Dansschool “Het Dansatelier Den Haag”. Dé dansschool in Den Haag voor danslessen in Klassiek ballet, Kleuterdans, Jazz, Streetdance, Moderne dans, Tap,  Modern Jazz, Show, Musical en Hip Hop.

In onze ballet & dansschool midden in de mooie wijk Bezuidenhout in Den Haag, hebben wij 2 sfeervolle  dansstudio’s waar met veel passie word dansles gegeven aan iedereen die wil leren dansen en op zoek is naar een hoge kwaliteit van lesgeven.

vanaf 4 jaar kun je bij ons terecht, maar ook voor volwassenen hebben wij een breed aanbod van diversen danslessen. Van beginners tot advanced niveau. Bekijk ons lesrooster en schrijf je in voor een proefles! 🙂

Dansschool Het Dansatelier Den Haag

Studio 1 – Joan Maetsuyckerstraat 19 – Den Haag

Wij hechten zeer grote waarde aan kwaliteit, techniek en dans/theater plezier. Door het grote lesaanbod zijn wij trots dat wij voor vrijwel elke leeftijd, op elk niveau een passende les kunnen aanbieden.

Het Dansatelier Den Haag is aangesloten bij de NBDK (de Nederlandse bond voor Danskunstenaars) en is volledig geaccrediteerd door de BDQT.

Het Dansatelier Den Haag

Welkom bij onze dansschool in Den Haag

Het Dans atelier staat garant voor een hoogwaardige, verantwoorde en ontspannende danslessen en vrijetijdsbesteding. De docenten zijn professioneel opgeleid en komen veelal uit het professionele werkveld en zijn allen in het bezit van een hbo en of mbo diploma. De studio werkt volgens het Vaganova systeem voor de klassieke lessen.

Bekijk hier ons actuele lesrooster

Voor meer informatie kun je gerust contact op nemen via het contactformulier

Adres
Het Dans Atelier Den Haag
Joan Maetsuyckerstraat 19
2593 ZC Den Haag
T: 070-3858585 (alleen tussen 16:00 – 20:00)
E: info@hetdansatelierdenhaag.nl