Corona protocol

* Ouders van kinderen mogen NIET mee naar binnen, dus de kinderen mogen alleen tot aan de voordeur worden gebracht.

* Hou ALTIJD 1,5 meter afstand tot de docent!

* Probeer zo min mogelijk dingen aan te raken. De meeste tafels en stoelen zijn weg gehaald en deuren staan open.

* Het is verplicht een flesje desinfect mee in je tas/zak te nemen, zodat je af en toe zelf je handen kunt reinigen. Ben je het een keertje vergeten, dan hebben wij altijd desinfect staan.

* Eenmaal in de les kan en mag voor de kinderen tot 18 jaar vrijwel alles weer, maar we blijven wel extra voorzichtig en verantwoord. Als de Juf iets zegt of vraagt m.b.t. het protocol, dan volgen we dat direct op. Doe geen moeite om een discussie te gaan voeren, want de Juf is verantwoordelijk voor ieders veiligheid. Zij bepaald dat dus ook, ongeacht wat andere daarvan vinden.

* In alle volwassen lessen geldt: probeer zoveel mogelijk 1,5 meter tussen elkaar te houden, Niet knuffelen en ook geen uitgebreide koffietafel gesprekken in de studio/Foyer/Kleedkamer

* Kom op tijd!! Niet te vroeg, maar ook niet te laat! En ga na de les z.s.m. weer naar buiten.

* Waterfles/drinken thuis al vullen, vermijd onze kraan voor bijvullen hiervan

* Neem je eigen matje en/of handdoek mee (als je die gebruikt voor bijvoorbeeld buikspieroefeningen tijdens de les)

* In de lessen met grondwerk (Zoals bijv. Modern en Stretch & Strenght) is een lange (training)broek/legging en t-shirt met lange mouwen gewenst. (dit i.v.m. het aantal contact momenten met de vloer)

* Kleed je aub thuis alvast om en neem niet teveel spullen mee naar de studio.

* Als je in de studio/kleedkamer van schoenen of kleding wisselt, stop dan al je spullen en schoenen direct in je eigen tas! TIP. Doe een extra plastic zak in je tas om vieze/natte schoenen en kleding in te kunnen doen.

* Wil je iets kopen in de winkel of is er een onvoorziene omstandigheid, dan mogen er Maximaal 2 ouders tegelijk in de Foyer binnenkomen. Peter (of assistent van de juf) loopt altijd wel ergens rond en wij houden de gang en voordeur goed in de gaten.

Dit is het wel voor nu!

Heel veel liefs,

Regina, Peter en het hele team!