uitschrijven

Voor een goede en snelle afhandeling van een door u gewenste uitschrijving is onderstaande van groot belang om misverstanden te voorkomen.

  • De uitschrijving moet schriftelijk vóór ingang van de volgende betaalperiode binnen zijn. de vastgestelde uitschrijfdata zijn: vóór 1 december , vóór 1 april of vóór 1 juli
  • Uitschrijfformulieren zijn alléén te verkrijgen door een email naar ons te sturen o.v.v. uitschrijving via administratie@hetdansatelierdenhaag.nl (u mag ook het contactformulier gebruiken voor de aanvraag)
  • Een uitschrijving is alleen geldig wanneer alle betalingen zijn voldaan.
  • Zolang er geen uitschrijfformulier bij ons is ingeleverd en/of de betalingen niet voldaan zijn is de uitschrijving ongeldig en loopt het lidmaatschap door!

 

Als voorbeeld:

Als u zich op bijv. 5 december uitschrijft, dan betaald u alsnog de dan al lopende periode t/m april (en mag u dus desgewenst ook t/m 1 april gewoon blijven dansen.) dan stopt het abonnement per 1 april.

Als u zich bijv. op 28 november uitschrijft, dan stopt het abonnement per 1 december.

NB: Als u er echt zeker van bent dat u wilt stoppen (wat wij natuurlijk erg jammer vinden..) zorg dan voor een tijdige uitschrijving, zodat onze administratie alles goed en zorgvuldig kan verwerken.

 

Maar….. KEEP ON DANCING!

De Administratie
administratie@hetdansatelierdenhaag.nl